Как да купим конзола на изплащане?

2020-02-03

Това е кратко ръководство как да кандидатствате за одобрение за конзола на изплащане от нашия сайт. За такова е нужно да сте над 18 г. и да имате валидна лична карта. Заявката и подписване на договора след одобрение става изцяло онлайн и по телефона. След изпращане на заявката в рамките на един-два работни дни с вас ще се свърже представител на TBI bank и след това, ако сте одобрени ще се свържем с вас и ние. Ако сте от София може да дойдете на място в нашия офис в Дружба 1, ако не сте изпращаме желаната конзола по куриер, като единственото, което заплащате е доставката на конзолата. Линка за изпращане на заявка е тук, а по-долу е обяснено какво трябва да попълните, ако се затрудните.

1. В полето "име на продукта/услугата, която искате да закупите" напишете PlayStation.

2. В другите полета - бройките в случая една и цената на конзолата примерно 420 лв.

3. След това натиснете "добави в кошницата".

4. На следващата страница изберете периода, за който желаете да става изплащането и евентуално, ако желаете да има първоначална вноска. Ако има такава, то тя ще бъде дължима към момента на получаване на конзолата, а останалото ще се разпредели в периода за изплащане.

5. На последната страница сложете първите две отметки и след това отдолу напишете вашите данни - име, телефон и т.н. след което натискате бутона "изпрати заявката".

     
* Wii е търговска марка собственост на Nintendo of America Inc.
All Trademarks are copyright by their respective owners
Design by Daniel Nanovski